doelpuntactie

Winnaars doelpuntenactie 2017;

Onderstaande foto is van de winnaars van de sc-heerenveen voetballen

  1. Jens Borger 20 sponsoren
  2. Rutger Huizinga 12 sponsoren
  3. Thomas Elzinga 9 sponsoren (mist op de foto)

Onderstaande foto is van de top drie meeste sponsoren;

  1. Sjoerd de Beer 75 sponsoren
  2. Tygo Borger 49 sponsoren
  3. Dirk-Fokke Mozes 32 sponsoren

Sjoerd de Beer heeft tijdens de wedstrijd sc Heerenveen – NEC in de rust een penalty mogen nemen. Een hele belevenis. Ook vorig jaar had Sjoerd deze prijs al te pakken.

Een meet en Greet is de voorbereiding voor deze top drie. Foto’s zullen zodra deze ontmoeting met hun helden is geweest ook worden geplaatst.


 

Ook dit jaar is er weer een doelpuntactie gestart

De jeugdleden hebben zijn dit jaar erg druk geweest om sponsoren te werven. Er is een voor svASC record aantal sponsoren opgehaald, maar liefst 451. Tegen het aantal van 157 vorig jaar. Een groot compliment aan iedereen die hier aan mee heeft geholpen. Ouders, pakes en beppes, broers, ooms, neef, nicht, collega, noem maar op. We verwachten daarom ook een mooi sponsor bedrag welke wij uiteraard met jullie delen zodra dit bekend is.

Zoals gezegd, de sponsoren zijn gezocht en dan is het nu tijd om te scoren. Afgelopen weekend is er maar liefst 17 keer gescoord, het openingsbedrag zal daarom ook enorm zijn.

Wij hopen u als sponsor ook eens te verwelkomen op ons complex om het gesponsorde team eens extra aan te moedigen.

Wij gaan nu de spaardoelen (die ruimschoots zijn gehaald) realiseren, zodat er voor de jeugd nog lang plezier kan worden beleefd aan deze actie. Voor nu hartelijk dank voor de inzet.

Volgende wedstrijd
S.V. Haulerwijk 1 - ASC 1
Datum: 21-04-2018
Sponsoren
grbo
  • tral
  • nive
  • sibl
  • boau