JO07 speelt eerste competitie wedstrijden

Datum: 16 april 2018

Na een periode van vier trainingen zijn de jongens de competitie in gegaan.

“de Bosk” was het toneel van deze eerste kennismaking met wedstrijdvoetbal, zeer gedreven gingen ze richting Harkema om hun ouders te laten zien waartoe ze in staat zijn.

De eerste wedstrijd was natuurlijk wennen, aan alles alles is nieuw. Maar desondanks wel meteen een goal gescoord. De eerste wedstrijd gin met 6-1 verloren. Na de eerste wedstrijd meteen door naar de tweede wedstrijd, dit keer is het Twijzel die de tegenstander is. Twijzel stak die dag bleek met kop en schouders boven de rest uit en ook ASC had hier niks tegen in te brengen. Deze wedstrijd ging verloren met 8-0. Na deze wedstrijd hadden de jongens een kwartiertje rust en kon alles even op een rijtje worden gezet. De coach heeft de jongens verteld wat er goed ging en waar ze aan moesten denken de volgende wedstrijden.

De derde wedstrijd was tegen de thuis ploeg Harkemase Boys. Net als ASC hadden zij nog geen wedstrijd gewonnen dus dat geeft een goede hoop op een mooie wedstrijd. ASC speelde deze wedstrijd goed. Hebben ze dan wat opgepikt van wat de coach hun heeft verteld in de rust? Harkemase Boys ging over de knie met 5-1. Eerste winst partij van de jongens. Prachtig wat een boost geeft dat aan de jongens. Na deze wedstrijd even weer een pauze. Wat drinken en nog even nagenieten van de overwinning en dan door naar de laatste wedstrijd.

Vol zelfvertrouwen stappen de jongens het veld in ze zitten in de winnaars modus lijkt het wel. Houtigehage is de tegenstander, deze heeft net als ASC een wedstrijd gewonnen dus dat belooft een pittig partijtje te worden. Het gaat ook gelijk op, een spannende partij is wat de toeschouwers te zien krijgen. ASC weet uit eindelijk Houtigehage te vloeren, deze partij wordt ook gewonnen. Eind uitslag 3-1.

Al met al een prachtig resultaat, 2 verlies 2 winst partijen. Op naar volgende week ze spelen dan in Houtigehage de eerste wedstrijd begint dan om 10:00 uur.

ASC JO07

Volgende wedstrijd
ASC 1 - S.V. Haulerwijk 1
Datum: 23-03-2019
Webshop
Webshop svASC'75
Geld inzamelen | Doneeractie.nl
Sponsoren
grbo
  • tral
  • nive
  • sibl
  • boau