Kleintje tennistoernooi

Datum: 25 juni 2018

Afgelopen zondag hield svASC sinds jaren weer een toernooi.

In korte wedstrijdjes (best of vijf games) werd gestreden in een poule waarna er indien er meerdere poules waren nog een finale gespeeld om een gewonnen set.

Bij de jeugd waren er vier opgaven, Er werd flink gestreden om de winst in de poule te pakken. Maar een iemand was zondag onverslaanbaar. Tygo won al zijn partijen en mocht zich dan ook tot winnaar laten uitroepen.

Daarna was het de beurt aan de heren enkel. Hier waren 8 opgaven maar door een blessure en een speler die niet kwam opdagen, zijn hiervan twee poules van drie gemaakt…. Nadat iedereen twee wedstrijden in de poule had gespeeld. Kwamen Siebe en Wibo als winnaars uit de poule. Deze speelden de finale. Alex en Sjoerd mochten strijden voor de derde en vierde plek. Beide wedstrijden werden door de winnaars gemakkelijk binnen gehaald. Bij de derde vierde plek was Sjoerd met 6 tegen 1 de baas, de Finale werd een prooi voor Siebe met 6 tegen 2.

Dames dubbel, hier waren slechts twee teams. Dus werd er meteen een finale gespeeld, deze was een prooi voor Marjolein en Cedy, Er werd met 6 tegen 1 gewonnen.

Dames enkel was weer een poule van drie. In deze poule Fimmy heer en meester(es), ze won alle partijen.

Voor de mix dubbel waren vier teams, ook hier ware een paar mooie partijen te bewonderen. Uit eindelijk waren het Tim en Fimmy die aan het langste eind trokken en alle partijen binnen sleepten.

Om half drie was het hele schema gespeeld en gingen de F1 fans snel naar huis. Er bleven nog wat spelers nagenieten van hun overwinningen en uiteindelijk ging iedereen weer huiswaarts. Al met al een geslaagde dag. En zeker voor herhaling vatbaar. De bedoeling is dat we een aantal keren een toernooitje gaan organiseren, dus houd het in de gaten………………..

 

Webshop
Webshop svASC'75
Sponsoren
grbo
  • tral
  • nive
  • sibl
  • boau