maakt svASC’75 JO12 het feestje compleet

Datum: 26 januari 2019

Vandaag treden we aan tegen Delfstrahuizen en Drachtster boys. Na een ruime voorsprong van zes punten op de nummer twee kunnen de jongens van ASC JO12 voor de tweede maal kampioen worden. Ze zijn dan wel ongeslagen tot nu, maar zijn wel afhankelijk van wat de nummer twee doet.

Als eerste wordt vandaag Delfstrahuizen aan de kant gezet met 1-7. Het is gewoon een mooi om te zien hoe dat tot stand komt. De inzet en het fanatisme spatten er vanaf. Vanaf de eerste tot de laatste minuut wordt met veel overgave gevochten voor de bal, de tegenstander geen kans gunnend. Als een van de weinige teams hebben ze het spel goed in de benen. Er wordt gewoon ontzettend goed gevoetbald en daar zijn we met zijn allen erg trots op.

De tweede wedstrijd is pas twee uur later gespeeld. Balen natuurlijk want het liefst ga je als het zo goed gaat meteen door….  Maar goed eindelijk is het 14:40 en moet Drachtster boys worden verslagen. In middels heeft de nummer twee een wedstrijd verloren en als de jongens deze wedstrijd weten te winnen is de dubbel een feit. Ze komen wat stroef op gang maar je ziet meteen dat ze wel de overhand in de wedstrijd hebben. Er worden wel kansen gecreëerd maar de bal wil maar niet tegen het net…… Na vijf minuten is het dan toch raak de 0-1 staat op het bord en nu doorgaan.  Dat is precies wat ze doen, een maal het net gevonden lijkt het weer vanzelf te gaan. De score loopt op tot uiteindelijk 0-12. Het is dus een feit. ASC JO12 is kampioen….. De dubbel is binnen gehaald door de jongens. Twee keer ongeslagen het kampioenschap opgeëist, dit vraagt om nieuwe uitdagingen..

Over twee weken gaan ze weer het veld op en gaan ze voetballen in de jo13. Wij wensen ze daar heel veel plezier en succes……

Volgende wedstrijd
ASC 1 - Blija 1
Datum: 31-08-2019
Webshop
Webshop svASC'75
Sponsoren
grbo
  • tral
  • nive
  • sibl
  • boau