Nieuwe trainingspakken voor svASC JO07

Datum: 01 december 2018

Augustinusga – Afgelopen vrijdag werd de jongste jeugd verrast. Ze hadden hun eerste training in de zaal, waar iedereen enorm veel plezier aan beleefde. Na een kwartier trainen kwam er bezoek van iemand van het jeugdbestuur. Het geval was dat er een zwarte piet bij svASC ’75 langs was geweest met allemaal tassen met kado’s en deze op het kunstveld had neergelegd. Eind goed al goed, gelukkig dat er een oplettend bestuurslid op het terrein was.

Aan het einde van de training kwam de sponsor Anne Nijboer van het gelijknamige bestratingsbedrijf met een grote verassing. Alle leden van de JO07 werden in een nieuw trainingspak gehesen. Allemaal even trots zelfs de sponsor genoot van de sprekende oogjes van de jongste telgen. Ook de leiders kregen een mooie coach jas van dezelfde sponsor

De nieuwe pakken werden vandaag met trots gedragen. Een prachtig gezicht om zo als een collectief aan te komen. Wij willen Anne via deze weg nogmaals enorm bedanken voor zijn bijdrage om dit team als eenheid bij de tegenstanders aan te laten komen.

Webshop
Webshop svASC'75
Sponsoren
grbo
  • tral
  • nive
  • sibl
  • boau