TEGENSTANDERS COMPETITIE BEKEND VOOR S.V. ASC’75

Datum: 21 juli 2019

Augustinusga – De KNVB heeft afgelopen maandag de reguliere (concept)indeling van de competitie bekend gemaakt voor de amateurs van de eerste tot en met de vijfde klasse.

Na afgelopen seizoen te zijn gedegradeerd uit de vierde klasse, wil s.v. ASC’75 graag weer terug naar de vierde klasse waar men denkt thuis te horen. Aankomend seizoen zullen er dan wel wederom weer prachtige wedstrijden zijn in de 5C competitie. Zo komt bijvoorbeeld de derby tegen v.v. Drogeham weer terug op het programma te staan.

S.v. ASC’75 komt verder weer een aantal bekenden tegen. Afgelopen jaren heeft s.v. ASC’75 tegen aankomende tegenstanders gevoetbald zoals De Lauwers, v.v. Drogeham, v.v. Eastemar, v.v. Suameer, V.V.T en VCR.

Als we het lijstje verder afgaan komen we wel een aantal onbekende elftallen tegen. Zo is v.v. Nieuw Roden, nieuw in de zaterdag competie. Nieuw Roden is vooral bekend van zijn zondaagse prestatie elftal. V.V. Noordbergum komt aankomend seizoen met een heel gerenoveerd elftal aan de start van de competie. S.V. Suawoude is dan echter ook geen bekende tegenstander, Suawoude speelde de afgelopen negen seizoenen in de onderste regionen van de vijfde klasse aan de Friese kant, waar de KNVB s.v. ASC’75 wel eens switcht richting de Groningse of Friese competitie. V.V. TFS dat twee jaar geleden terug keerde in de standaard zaterdag competitie draaide afgelopen seizoen een sterke tweede helft van de competitie waarbij een nette achtste plek werd behaald. V.V. Westerkwartier is een compleet nieuw club in de zaterdag competitie. Na een fusie tussen SVMH uit Niebert en v.v. Boerakker uit Boerakker, waarbij de wedstrijden in Niebert zullen worden afgewerkt. V.V. Zeester komt na een verloren promotie duel vorig seizoen weer in de vijfde klasse terug en dan wel dit seizoen in de Friese competitie.

Aankomend seizoen dus weer volop voetbal op ‘Sportpark Easterbuorren’! De complete (concept)indeling voor 2019/2020:

s.v. ASC’75
De Lauwers
v.v. Drogeham
v.v. Eastemar
v.v. Nieuw Roden
v.v. Noordbergum
v.v. Suameer
s.v. Suawoude
v.v. TFS
v.v. Westerkwartier
VCR
V.V.T.
v.v. Zeester

Volgende wedstrijd
ASC - SC Twijzel
Datum: 29-08-2020
Webshop
Webshop svASC'75
Sponsoren
grbo
  • tral
  • nive
  • sibl
  • boau