Coronamaatregelen

Naam en telefoonnummer noteren bij betreden clubhuis en terras

Je hebt het gehoord….het coronavirus steekt in heel Nederland de kop weer op. We denken allemaal ‘het is zo goed als weg’, maar niets is minder waar. Oftewel: We moeten met z’n allen voorzichtiger zijn en ons houden aan de maatregelen….ook op onze mooie tennisclub. Afstand houden, handen wassen, binnenblijven bij klachten.

Contactonderzoek

Donderdag 6 augustus was er weer een persconferentie van premier Rutte. En een maatregelen die vanaf maandag 10 augustus 2020 ingaat, is het NOTEREN VAN JE NAAM & TELEFOONNUMMER in het logboek op onze club. Dit geldt voor het betreden van ons clubhuis en ons terras. Doe dat allemaal!

Verslapping

Ook wij zien op onze club een verslapping van de maatregelen. Mensen gaan toch wat dichter bij elkaar zitten en stoelen worden verschoven. Om maar niet te spreken van de anderhalve meter afstand op en buiten de baan.

Daarom aan iedereen….wees waakzaam en hou je aan de regels. En heb je klachten, blijf weg en laat je testen. Want mocht bij een van onze leden corona worden geconstateerd en dit is terug te leiden tot onze tennisclub, dan moeten ook wij 2 weken dicht!

___________________________
Webshop svASC'75
Sponsoren
TSI_Specialist_Logo_CMYK-1
  • grbo
  • nive
  • sibl
  • Isolatienoord