Trainer

Dag mede tennisliefhebbers,

Mijn naam is Arjan en ben 32 jaar. Ik woon in Drachten met mijn vriendin en ons zoontje van bijna twee jaar. Van jongs af aan ben ik verliefd op sport en spel waarbij ballen een hoofdrol spelen. Tafeltennis, voetbal, squash en mijn grootste verslaving ’tennis’.
Bij het schrijven van dit stukje probeer ik te bedenken waarom ik dit eigenlijk zo ervaar. Allereerst vind ik bewegen gecombineerd met oog hand coördinatie erg rustgevend. Maar misschien is de belangrijkste reden wel dat ik altijd het geluk heb gehad met leuke trainers en dat ik mij op mijn gemak voelde met mijn mede sportgenoten.
Als toekomstig tennisleraar wil ik jullie dit plezier ook laten ervaren. En voor sommigen van jullie ook het apectaculaire van het spelen van wedstrijden. Het tennisspel is zo simpel. De bal hoeft immers alleen maar over het net in het juiste vak. Maar dit kan op zo veel manieren en bereikt worden met diverse speltypen. Ik geloof niet in één en de juiste weg, iedereen is anders en mag op zijn eigen manier tennis spelen en leren spelen.
Na zes jaar als Eetcafé eigenaar ga ik nu tennislessen geven. Omgaan met mensen vind ik geweldig en nu op sportgebied een zeer welkome uitdaging. Graag zie ik jullie in het voorjaar met mij op de baan!!

 

___________________________
Webshop svASC'75
Sponsoren
TSI_Specialist_Logo_CMYK-1
  • grbo
  • nive
  • sibl
  • Isolatienoord